sponsoren

Univé
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > faq  > organisatoren

Ik ben organisator

-          Hoe groot moet een groep minimaal zijn?

 • Een groep moet uit minimaal 10 personen bestaan. Bestaat uw groep uit minder dan 10 personen? Dan kunt u zich inschrijven als individuele wandelaar. (U kunt dan 9 personen tegelijk inschrijven).

 

-          Hoe groot mag een groep maximaal zijn?

 • Een groep mag uit maximaal 30 personen bestaan. Het is wel mogelijk om meerdere groepen in te schrijven.

 

-          Hoe krijgen wij informatie omtrent de Avond4daagse?

 • In de maand februari wordt een nieuwsbrief gestuurd naar alle basisscholen en overige, bij ons bekende, mailadressen. Wanneer u deze nieuwsbrief wilt ontvangen, kunt u uw adres bij ons kenbaar maken via dit formulier. Na de inschrijvingsperiode vindt de communicatie plaats via het e-mailadres waarmee is inschreven. Zorg er dus voor dat u toegang hebt tot dit e-mailadres.

 

-          Hoe dient de inschrijving betaald te worden?

 • De inschrijving kan uitsluitend betaald worden via iDeal. Uitzonderingen hierop zijn niet mogelijk.

 

-          Ik heb wel betaald, maar geen bevestiging ontvangen. Zijn de groepen nu wel aangemeld?

 • In principe niet. Het zou kunnen dat de bevestigingsmail in uw spamfolder terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan is de inschrijving niet goed afgerond en dus geannuleerd. Neem voor de zekerheid even contact op via info@avond4daagse-assen.nl

 

-          Ik heb wel een bevestigingsmail gehad, maar geen startkaarten. Klopt dit?

 • Dit klopt. De startkaarten worden medio april verzonden. De startkaarten worden naar hetzelfde mailadres verzonden als de bevestigingsmail. 

 

-          Is er een maximum aantal begeleiders per groep?

 • Nee, er is geen maximum. Wel vragen wij u kritisch te kijken naar hoeveel begeleiding noodzakelijk is per groep. Het is een feest voor kinderen en dat moet het blijven.

 

-          Krijgen begeleiders ook een medaille?

 • Nee, wanneer u zich inschrijft als begeleider, ontvangt u geen medaille. Wilt u toch een medaille, dan kunt u zich inschrijven als deelnemer.

 

-          Mogen ouders meelopen zonder dat ze zijn opgegeven?

 • Nee, dat is niet toegestaan. Ouders mogen alleen meelopen als zij zich hebben opgegeven. Dat kan zijn als deelnemer, of als begeleider. Lopen ouders toch mee, dan kan de school, bij controle, daarvoor beboet worden. Het is een feest voor kinderen en dat moet het blijven.

 

-         Ouders zijn hun kinderen vergeten in te schrijven bij de school. Nu is de inschrijvingsperiode verstreken, hoe kunnen deze kinderen toch met school meelopen?

 • Deze kinderen kunnen worden ingeschreven als individuele wandelaar. Zij ontvangen dan zelf per mail een startkaart die ze zelf mee dienen te nemen. Het is geen probleem als deze kinderen met de school meelopen, mits de groepen niet groter worden dan 30 personen en de school hiermee akkoord gaat. Houd er wel rekening mee dat deze individuele wandelaars hun startkaarten laten afknippen!

 

-          Wanneer kunnen wij de medailles afhalen?

 • Het afhalen van de medailles kan op de vrijdagmiddag voor de intocht. U wordt hierover nog geïnformeerd na de inschrijving. Tijdens het afhalen hebt u de gelegenheid om de inhoud van de zakjes te controleren. Afwijkingen moeten meteen gemeld worden. Later ruilen is niet mogelijk. U kunt alleen van de groepsaanmeldingen de medailles halen.

 

-          Wanneer opent de inschrijfperiode voor de Avond4daagse?

 • Deze opent op 1 maart en blijft open tot en met 29 maart.

 

-          Wij hebben eigen drinkpunten, is dit toegestaan?

 

- Waarom kan ik geen individuelen bij een groep aanmelden?

 • Vanwege de wijze van verwerking is dit niet mogelijk. Wilt u individuelen opgeven, dan dient u dit voor of na de groepsbestelling te doen. 

 

- Help, mijn school of vereniging kan ik niet kiezen bij het opgeven?

 • Wilt u dit formulier invullen. U krijgt dan van ons bericht als uw school is toegevoegd.

 

- Help, mijn school of vereniging heeft een nieuw logo of verkeerd logo?

 

- Waarom moet ik nu mijn school kiezen? En kan ik ook een andere school kiezen?

 • Afgelopen jaren werden niet altijd de namen van scholen goed ingevuld. Ook werden namen van scholen verschillend ingevuld bij een aanvulling. Dit zorgde bij ons voor veel handmatig werk. Nu hebben we dit vastgelegd om fouten te voorkomen.