sponsoren

Univé
 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > faq  > individueel

Ik loop individueel

-          Hoe kan ik mij inschrijven voor de Avond4daagse?

 

-          Hoe moet de inschrijving betaald worden?

  • De inschrijving wordt betaald via iDeal.

 

-          Ik ben mijn kind vergeten aan te melden via school, hoe kan hij/zij nu deelnemen?

  • U kunt uw kind dan aanmelden als individuele wandelaar. U ontvangt dan zelf per mail een startkaart. Deze dient u zelf uit te printen en mee te nemen. Het is geen probleem als uw kind meeloopt met de school, mits de groepen niet groter worden dan 30 personen. Let op: in tegenstelling tot scholen, moeten individuele wandelaars hun startkaart laten knippen. Vergeet u deze te laten knippen, dan kunt u aan het einde van de week geen medaille ophalen!

 

-          Mijn kind is als individuele loper ingeschreven, maar loopt mee met school. Moet hij/zij de startkaart laten knippen?

  • Ja, individuele lopers moeten elke dag hun startkaart laten knippen. 

 

-          Ik heb wel betaald, maar geen bevestiging ontvangen. Ben ik nu wel aangemeld?

  • Het zou kunnen dat de bevestigingsmail in uw spamfolder terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan is de inschrijving niet goed afgerond en dus geannuleerd. Neem voor de zekerheid even contact op via info@avond4daagse-assen.nl

 

-          Ik heb wel een bevestigingsmail gehad, maar geen startkaarten. Klopt dit?

  • Dit kan kloppen. De startkaarten worden medio april verstuurd. De startkaarten worden een aantal weken voor de Avond4daagse per mail verstuurd.

 

-          Krijg ik ook een medaille?

  • Ja, alle deelnemers krijgen een medaille. Deze zit bij de inschrijving in. Let wel, voor een medaille met een nummertje geldt dat er vier avonden gelopen moet worden. Anders wordt de medaille omgezet in een dagmedaille. Let op: u moet als individuele loper wel elke dag uw startkaart laten knippen. Vergeet u dit, dan krijgt u geen medaille.

 

-          Kan ik meerdere mensen tegelijk inschrijven?

  • U kunt 9 personen tegelijk inschrijven. Loopt u met meer als 9 personen, dan vormt u een groep en dient u zich als groep in te schrijven.

 

-          Krijgen begeleiders ook een medaille?

  • Nee, wanneer u zich inschrijft als begeleider, ontvangt u geen medaille. Wilt u toch een medaille, dan kunt u zich inschrijven als deelnemer.

 

-          Waar kan ik mijn medaille afhalen?

  • De medaille is vrijdag na de intocht op vertoon van de startkaart af te halen bij het startbureau.

 

-          Wanneer opent de inschrijfperiode voor de Avond4daagse?

  • Deze opent op 1 maart. U kunt zich tot de start van de Avond4daagse inschrijven voor 4 dagen. Vanaf de eerste dag van de Avond4daagse is het alleen nog mogelijk om u in te schrijven voor 1 dag.